Правоохоронці Харківської області розшукують 62-річного мешканця Куп’янська, який 12 серпня поїхав до Одеси та не повернувся додому, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, чоловік на ім’я Юрій Тетерін працював водієм-далекобійником. 12 серпня він поїхав з Куп’янська до Одеси, там здав вантаж, отримав платню та більше чоловіка ніхто не бачив.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він працював на вантажівці МАЗ-4370, державний номер АХ4759СН. Був вдягнений в темну футболку, чорні штани та гумові капці. Усіх, хто бачив водія чи може знати, де вн знаходиться, просять повідомляти правоохоронні органи.

Нагадуємо, що одеські правоохоронці розшукують 79-річного пенсіонера, який тиждень тому вийшов із свого дому та не повернувся.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Києві зникла дівчинка,два дні ні слуху ні духу.

Також портал Знай.ua повідомляв, про те, що в Затоці, в акваторії Чорного моря, під час купання безвісти зник хлопчик.