Під час перевірки посилки для одного з арештантів харківського СІЗО співробітники ізолятора виявили сюрприз у туалетному папері, повідомляє портал “Город Х”.

Перевіряючи туалетний папір, правоохоронці виявили, що у ньому була невідома рідка суміш коричневого кольору.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Папір було вилучено, що за коричнева речовина була на ньому, з’ясує експертиза. Матеріали справи було передано до Новобаварського районного відділу поліції.

Нагадуємо, що днями у Києві затримали двох наркоділків, які тривалий час постачали “нірвану” військовослужбовцям.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", поліція викрила злочинну організацію збуту синтетичних "дизайнерських" наркотиків через спеціальний Інтернет-ресурс.

Також портал "Знай.uа" писав, що співробітники Служби безпеки України в рамках протидії незаконному обігу наркотиків блокували в Києві контрабандне переміщення і збут кокаїну.