Мешканці Харкова розпочали підготовку до нового навчального року, повідомляє газета “Сегодня”.

Як повідомляється, новий одяг своїм школярам харків’яни зазвичай купують на ярмарках, а канцелярське приладдя — на книжковому ринку. Дехто замовляє усе необхідне через інтернет, домовляючись робити одне замовлення на декілька дітей — так виходить значно дешевше.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Є й батьки, які економлять за рахунок використання минулорічних покупок. Особливо це стосується одягу, якщо дитина не сильно виросла за літо.

Загалом збір дитини до школи коштує батькам від 2,5 до майже 12 тисяч гривень.

Нагадуємо, що під Одесою штраф заплатять батьки школярки, яка нахамила вчителю фізкультури.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що закон про буллінг набуває чинності: українцям розкрили всі подробиці

Також портал "Знай.ua" інформував, що Укрзалізниця в кілька разів підвищила плату за бронювання місць для групових перевезень.