У Харкові мешканцям двох районів рекомендують відкласти всі справи і зробити запаси води: в місті проходять ремонтні роботи на водогоні. Про це повідомили в "Харківводоканалі".

У компанії пояснили, що ремонт водогону має планово-попереджувальний характер, тобто водопровідні мережі готують до осінньо-зимового періоду.

Згідно з повідомленням, воду перекриють з 8:00 четверга, 29 серпня, до 12:00 п'ятниці, 30 серпня.

Готуватися до доби без води варто жителям Київського району на ділянці, обмеженій Бєлгородським шосе, територією зоопарку, сел. Жуковським (у тому числі приватним сектором), вул. Чуйковською, вул. Саперною, Журавлівським гідропарком, р. Харків, вул. Ісаєвською, вул. Астраханською, вул. Омською, вул. Кантеміра, територією заводу "ФЕД".

У Шевченківському районі без водопостачання залишиться частина, обмежена руслом річки Лопань, Окружною дорогою до сел. П'ятихатки, територією Лісопарку, Бєлгородським шосе, територією парку ім. Горького, вул. Отакара Яроша, вул. Клочківською, вул. Феодосійською, вул. Семена Коваля, вул. Полярною, вул. Джанкойською, 1-м в'їздом Дорошенківським.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

З повним списком адрес відключення можна ознайомитися в документі.

Нагадаємо, тарифи на воду заженуть українців в борги: на скільки зростуть ціни.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в одному з сіл Харківщини відключили газ, вимагаючи переоформити угоди і сплатити 400 гривень.

Також Знай.uа" писав про шахрая, який обдурював харків'ян, прикидаючись працівником газової служби.

https://www.youtube.com/watch?v=1LaD3HjsvPM