В багатьох населених пунктах Харківської області епідеміологи виявили невідповідність водопровідної води санітарним нормам, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, вода була непрозорою, в ній знаходили осад, перевищення норм вмісту сульфатів та заліза, окиснюваності, а також невідповідність нормам мікробіологічних параметрів.

вода з крана
вода з крана

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Всього невідповідними нормам виявились 25 відсотків від усіх проб. Найгіршою виявилась вода в Лозівському, Золочівському та Близнюківському районах, де більше половини проб вказали на невідповідність води санітарним нормам.

Нагадуємо, що нещодавно в Одеській області оголосили карантин через спалах африканської чуми свиней.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що біблійна чума стала реальністю: люди шоковані вторгненням в країну, такого не було десятки років

Також портал "Знай.ua" інформував, що Одесу накрила потужна стихія, пекло повторилося двічі: кадри Апокаліпсису