За 25 серпня у Харкові та області сталось 57 пожеж, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Головне управління ДСНС у Харківській області.

Як повідомляється, рятувальники виїжджали на загоряння сухої трави, стерні та очерету. Пожежі були зареєстровані в десяти районах області, а також в Основ’янському, Київському, Індустріальному, Московському, Слобідському та Шевченківському районах Харкова.

пожежа
пожежа

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Через найвищій рівень пожежної небезпеки рятувальники просять не курити та не розводити багаття в лісі, не випалювати стерню, не спалювати сміття та не викидати ганчірки, вимочені в паливі, в кущі.

Нагадуємо, що на Київщині в одному з райцентрів стався потужний вибух газу в багатоквартирному будинку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у неділю, 18 серпня, вранці в Києві прогримів потужний вибух. Як відомо, інцидент стався о 04:20 ранку на вул. Данченко.

Також портал "Знай.uа" писав, що біля станції метро "Деміївська" на проїжджій частині в Києві спалахнула машина.