В Чугєві Харківської області адвокат Роман Лихачов знайшов у себе під дверима лиховісний подарунок, повідомляє “Громадське”.

Як повідомляється, Лихачов, який є одночасно заступником голови ініціативної групи “Мережа антикорупційних центрів”, отримав у подарунок могильний хрест, вінки, та сокиру. До них була прикладена записка з погрозою.

Вот такое предупреждение ночью я сегодня получил и в офис и в мою квартиру , особенно топор во входной двери и надпись...

Geplaatst door Роман Лихачов op Zondag 25 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сам адвокат вважає, що цей “подарунок” пов’язаний з його розслідуванням незаконної діяльності чугуївських “наливайок”. Також на думку Лихачова, до подарунку може бути причетний депутат місцевої міськради Руслан Овчаренко, який також є помічником одіозного харківського нардепа Дмитра Шенцева.

Нагадємо, що в липні мешканці Одеси були невдоволені великою кількістю “наливайок” та МАФів навколо Морскього вокзалу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.