Вночі у Харкові небо було ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у неділю 25 серпня вологість повітря в Харкові складе від 29 до 67 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 21 до 28 градусів тепла.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Схід сонця у цей день у Харкові буде спостерігатися у 05:38, а захід можна побачити в 19:35.

25 серпня відзначається день пам'яті святих Фотія і Аникіти. У давнину помітили, якщо в цей день дощитиме - бабине літо коротким буде, а якщо погода тепла і ясна - слід чекати доброго врожаю білих грибів.

З 25 серпня розпочинаються перші ранні заморозки у повітрі. Починають опадати окремі листя у клена.

Нагадаємо, що на вихідних 24 серпня - на День Незалежності України та 25 серпня буде тепло, як передає синоптик Наталка Діденко. Спека буде у всіх областях країни, однак, суха погода порадує далеко не всіх.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , підвищення рівня Світового океану не пройде безслідно для людей та інших живих організмів на планеті.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у зв'язку з різким підвищенням температури по області Дніпровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.