У райцентрі Первомайському Харківської області в місцевій лікарні помер пацієнт, в якого був перелом ноги, повідомляє портал “Vgorode.ua”.

Як повідомляється, молодик на ім’я Дмитро Малин потрапив до лікарні з переломом ноги. Йому було зроблено операцію, але почались ускладнення, через які довелось колоти сильнодіюче знеболювальне. Проте, 11 серпня Дмитро помер.

лікарня
лікарня

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рідні хлопця стверджують, що його смерть сталась через недбалість медиків — лікар, якого викликали до лікарні, відмовився їхати, посилаючись на те, що в нього вихідний. Крім того, матір померлого розповіла, що лікар-хірург прямим текстом сказав, що не бажає нести відповідальність.

Самі ж медики свою провину заперечують та кажуть, що трагедія сталась через те, що Дмитро звернувся по допомогу надто пізно.

Нагадуємо, що вчора в міській лікарні Бердянська один з пацієнтів вкоротив собі віку, вистрибнувши з вікна.

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран, називаючи їх пережитками минулого, оскільки сучасна медицина пішла далеко вперед.