Сьогодні, 23 серпня, у Харкові та області синоптики прогнозують хмарну, але теплу та суху погоду без істотних опадів, інформує Гідрометцентр України.

За прогнозом синоптиків, температура повітря вдень становитиме від 28 до 30 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 18-20 градусів вище нуля. Вітер — північно-східний, 7-12 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні по всій території України очікується суха та тепла погода. Лише у Чернівецькій та Закарпатській областях можливі дощі з грозами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривня значно зміцнилась — її офіційний курс становить 25,04 гривень за долар.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни вшановлюють пам’ять святого Лаврентія Римського та святого Лаврентія Калузького.