В будівлі Шевченківського районного суду Харкова сьогодні вночі “попрацював” злодюжка, повідомляє видання “Город Х”.

Як повідомляється, крадій заліз до будівлі суду через вікно, відігнувши рами. Потім він зламав замки в двох кабінетах та виніс звідти ноутбуки та комп’ютери, які зранку здав до ломбарду.

суд
суд

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дуже швидко вдалось впіймати зловмисника. Як з’ясувалось, 37-річний чоловік раніше вже мав проблеми з законом.

Нагадуємо, що у Львові правоохоронці затримали злодія, який обчистив квартири місцевих мешканців на загальну суму 87 тисяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Київщині співробітники поліції змогли затримати банду іноземців, які пограбували будинок місцевого мешканця.

Також Знай.ua писав про те, що на Вінничині у селі Іванів Калинівського району злочинці підірвали банкомат, який розташовано поблизу місцевого агропідприємства.