На черговому засіданні Харківської міської ради мер міста Геннадій Кернес здивував усіх тим, що спілкувався українською мовою, повідомляє газета “Сегодня”.

Як повідомляється, Кернес спілкувався державною мовою протягом двох годин. При цьому він українською навіть відпускав звичні для себе жарти.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під час сесії депутати ухвалили виділення понад 50 мільйонів гривень на зарплатню комунальникам, та 26,5 мільйонів — на ремонт лікарень. Крім того, обговорили питання протидії розповсюдженню наркотиків — для цього збираються створити карту всіх місць де створюються “закладки” та адрес місць збуту, які пишуть на фасадах будинків.

Нагадуємо, що Харківська міськрада також ухвалила рішення про очищення дворів міста від закинутих автівок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Красноградському районі Харківської області п'яний водій врізався у дерево.

Також портал "Знай.uа" писав, що літня жінка на велосипеді врізалась у патрульний автомобіль місцевої поліції.