У Харкові розшукують члена злочинного угрупування, яке займалось шахрайством, поповнюючи банківські картки за допомогою імітаторів готівки, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як повідомляється, до угрупування входили троє чоловіків — двоє місцевих мешканців та киянин. Вони створили імітатори готівки, які термінали сприймали, як справжні банкноти. За допомогою них поповнювали картки на великі суми — від 9 до 40 тисяч гривень. Картки шахраї оформили в різних банках на підставних осіб.

банкомати
банкомати

Для того, щоб не викликати підозру, ватажок угрупування вступив у змову з одним з інтернет-магазинів побутової техніки. Гроші за товари сплачувались за допомогою тих-таки імітаторів, а придбана техніка перепродавалась.

Наразі ватажку та одному з членів угрупування оголошено підозру за частинами 3 та 4 статті 190, частиною 3 статті 28 та частиною 2 статті 361 Кримінального кодексу України. Третій зловмисник знаходиться у розшуку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадуємо, що днями стало відомо про те, що у найближчому майбутньому в Україна планується поступово зменшувати обіг готівкових грошей.

Як повідомляв портал Знай.ua, ще одна прогресивна карїна чекає українських заробітчан та пропонує солідні виплати за працю.

Також Знай.ua писав про те, що в уряді пообіцяли українцям підняти мінімальну зарплату. Коли громадяни отрмають від 5500 грн.