В Люботині Харківської області дев’ятирічний хлопчик врятував своїх рідних від пожежі, повідомляє портал “StatusQuo”.

Загоряння сталось приблизно о першій годині ночі у будинку на вулиці Винниченка. Помітив вогонь дев’ятирічний син господині будинку, який не спав. Проте, в рятувальників, які приїхали на виклик, не було води, а поки вони її шукали, вогонь знищив будинок повністю.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Найімовірніше, займання сталось через несправність електропроводки, яка призвела до короткого замикання.

Нагадуємо, що днями пожежа, яка забрала людське життя, сталась в одному з будинків у Запоріжжі.

Як повідомляв Знай.uа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Також Знай.uа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.