Правоохоронці Харкова затримали чоловіка, який надіслав повідомлення про нібито замінування багатопоерхівки на вулиці Дружби Народів, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Головне управління Національної поліції у Харківській області.

Як повідомляється, під час обстеження будинку фахівці вибухотехнічної служби не виявили небезпечних речовин чи підозрілих предметів. Згодом правоохоронці затримали 29-річного чоловіка, який надіслав повідомлення.

Вибухотехніки
Вибухотехніки

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Під час допиту пояснення, які надавав хуліган, були абсолютно не логічними та він мав явні ознаки психічного розладу. Чоловіка доправили до профільного лікувального закладу.

Нагадуємо, що вчора у Дрогобичі на Львівщині невідомі повідомили про замінування залізничної станції.

Як повідомляв портал Знай.ua, небайдужий житель Львова Вячеслав Семененко опублікував у мережі Фейсбук фотографії мосту на вулиці Стрийській у Львові.

Також Знай.ua писав про те, що в одеській будівлі на вулиці Велика Арнаутська, 15 шукають бомбу.