Правоохоронці Харківської області знешкодили злочинне угрупування, яке намагалось здійснити рейдерське захоплення одного з сільськогосподарських підприємств, повідомляє портал “Vgorode.ua” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляється, вчора група невідомих осіб у масках під’їхала до території дослідницьке господарство “Пантелеймонівське” у селищі Червона Хвиля, що належить інституту рослинництва УААН імені В. Юр’єва. Титушки приїхали на трьох автівках, влаштували конфлікт, розтрощили автомобіль “Lexus” та поїхали.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

За декілька годин правоохоронці заарештували 15 чоловіків віком від 21 до 42 років. Відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 256 та статтею 356 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що нещодавно СБУ знешкодила одне з найбільших рейдерських угрупувань України.

Також Знай.ua писав, що дійшла черга і до кума Порошенка: в ГПУ подали позов проти Луценка.

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що ветерани АТО "засудили" Порошенка за дерибан армії.