В одному з фонтанів на харківській вулиці Сумській місцева мешканка станцювала еротичний танок, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на соціальні мережі.

Відео “диких танців” викликало жваве обговорення серед мешканців соціальних мереж. Дехто вважає, що танцюристка була напідпитку чи у наркотичній “нірвані”, хтось — що таким чином жінка “відзначила” відключення води у своєму будинку, а інші — що так вона просто рятувалась від літньої спеки.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадуємо, що днями невідомі хулігани залили миючий засіб до фонтану на київській вулиці Сагайдачного.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", останнім часом в Одесі частішають випадки вандалізму. Мешканці міста наштовхуються на наслідки хуліганів чи не щодня.

Також портал "Знай.uа" писав, що вандали відірвали голову однієї зі скульптур, яка встановлена на Думській площі в Одесі.