В одній з харківських маршруток водій не захотів брати пільговика, за що отримав по голові від іншого пасажира, повідомляє портал “НовостиЮ.info”.

Як повідомляється, водій маршрутки зачинив двері просто перед носом пенсіонера, що викликало обурення інших пасажирів. Один з них навіть вдарив водія по голові.

#отподписчика Сознательный гражданин водителю 263 маршрутки задал вопрос, почему тот перед носом пенсионера закрыл дверь и быстро уехал, не пустив пассажира-льготника в салон. Водитель стал ломаться и оправдываться, как трус, что не видел того человека, хотя все пассажиры были свидетелями того, что водитель специально так поступил. В итоге водила получил леща и легко отделался, потому что заступившийся за права граждан парень был настроен серьезно. Водитель сказал, что они все обязаны ежедневно сдавать определенную сумму, которую установил лудший, поэтому они не хотят брать типа бесплатников (хотя они всё равно платят 5 грн), потому что они занимают место платников. Вот вам и #доверяйделам #довіряйділам

Geplaatst door Харьков LIVE op Maandag 19 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сам водій спершу виправдовувався тим, що не помітив пасажира, але згодом повідомив, що від них вимагають щоденно здавати певну суму, саме тому водії маршруток не надто бажають брати пільговиків.

Нагадуємо, що вчора в одній з київських маршруток водій посварився з ветераном АТО, який пред’явив йому посвідчення, що надає право пільгового проїзду.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львові користувачі мережі закликати зупинити свавілля водія автобуса, який принижує людей з інвалідністю.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Львівщині водій вигнав з маршрутки дочку загиблого на Сході Героя Миколи Мінька.