Сьогодні, 20 серпня, у Харкові та області очікується тепла та суха погода з невеликою хмарністю, повідомляє Гідрометцентр України.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За прогнозами синоптиків, температура вдень становитиме 28-30 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 14-16 градусів вище нуля. Вітер — північно-східний, 3-8 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні по всій території України синоптики прогнозують суху та сонячну погоду. У Рівненській, Львівській та Волинській областях можлива хмарність.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні офіційний курс гривні трохи знизився та становить 25,17 гривень за долар.

Також “Знай.ua” розповідав, що сьогодні православні християни шанують пам’ять преподобного Пимена та мученика Марина.