У Харкові злодії пограбували квартиру, мешканка якої забула ключі в замку, повідомляє портал “NewsRoom”.

Така необачність коштувала харків’янці дуже дорого. Злодії винесли з квартири 42 тисячі гривень, 38 тисяч євро та 12 тисяч доларів — загалом майже півтора мільйони гривень. Про пограбування заявив чоловік потерпілої.

поліція
поліція

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що у Запоріжжі з’явилась банда злодіїв, які грабують пасажирів, що сідають до маршруток. Місцеві мешканці підозрюють, що вони можуть працювати в змові з водіями маршруток.

Як повідомляв Знай.иа у Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донечкою і пересилала їх свого 50-річного бойфренда.

Знай.иа писав, київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.