Сьогодні вночі у харківському парку Горького затримали чоловіка, який погрожував пістолетом молодій мамі з дитиною, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, коли злочинця затримали, він почав стверджувати, що пістолет — не справжній, то лише запальничка у вигляді пістолета, а він просто хотів пожартувати.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно в Одесі п’яний неадекват погрожував рушницею власній дружині з дитиною.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.