17 серпня в Харкові буде похмура погода. За прогнозами синоптиків, місцями очікується короткочасний дощ з грозою.

Про це повідомляє портал "057.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також варто відзначити, що в цей день швидкість вітру будуть досягати 7-12 м/с.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Вночі стовпчики термометрів покажуть 14-19 градусів, а вдень максимальна температура 27 градусів.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

17 серпня відзначається день пам'яті святої преподобної Євдокії (Авдотьї). Дощі у цей час ідуть серед білого дня, без блискавок і грому. По цьому дню судили про майбутній листопад: "Яка Авдотья — такий листопад". Якщо день погожий, ясний, так і листопад буде погожим, а якщо похмуро і дощитиме — бути йому сірим і туманним.

Нагадаємо, що погода по всій Україні влаштувала людям справжнє випробування. Так, в населеному пункті Печеніжин Івано-Франківської області сильна гроза вбила стадо овець.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на початку тижня майже на всій території України прогнозується справжня літня погода.

Також портал "Знай.uа" писав, що через страшні грози і вітер, що прокотилися Львівщиною, постраждали майже всі міста області.