Звичайний похід на ринок за овочами ледь не залишив харків'янку без грошей у гаманці. Їй потрібні були лише овочі. Проте, коли вона підійшла до прилавку з картоплею, не змогла повірити в почуте.

"Коли я запитала скільки коштує картопля, то дуже здивувалася, почувши у відповідь - 20 гривень за кілограм. У мене велика родина. Кілограма не вистачить навіть на вечерю. Тому такі ціни шокують".

І це не найвижча ціна на овоч. У соцмережах з'явилися фото, де ціни на картоплю коливаються в межах 23 та 25 гривень за кілограм.

Підвищення цін продавці аргументують тим, що в цьому році урожай картоплі поганий. Окрім того, через тиждень овоч починає гнити. Це підтвердили і дачники.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Картопля у цьому році залишає бажати кращого. Щоб зібрати відро треба кущів 7 перекопати. Ще йдуже швидко псується", - бідкається городниця Ніна Кузьмівна.

Цьогоріч не радують цінами і огірки. За тиждень вони подорожчали вдвічі. Ціна за кілограм від 20 гривень.

Як повідомляв раніше Знай.ua В Україні різко здорожчають цигарки: скільки коштуватиме пачка

Як писав Знай. ua Ціни на продукти восени: найпростіша їжа стане небаченою розкішшю

Раніше на Знай.ua Продуктовий кошик стане напівпорожній: українців попередили, як зміняться ціни на продукти