Правоохоронці Харкова отримали чергове повідомлення про замінування будівель у місті, повідомляє агенція “РБК-Україна”.

Цього разу вибухівка нібито була закладена в їдальні на вулиці Кримській, а також у готелях на проспекта Гагаріна та Незалежності, вулиці Сумській та проспекті Свободи.

Вибухотехніки
Вибухотехніки

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Фахівці вибухотехнічної служби обстежили понад 5 тисяч квадратних метрів приміщень та 1870 кадратних метрів прилеглої території та не виявили жодних підозрілих предметів або вибухвоих речовин.

Наразі ведеться досудове слідство за частиною 1 статті 258 Кримінального кодексу України (“терористичний акт”).

Нагадуємо, що минулими вихідними столичні правоохоронці отримали повідомлення про замінування київського залізничного вокзалу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у 2019 році поліція Києва зафіксувала понад півтори сотні випадків анонімних повідомлень, з яких було розкрито близько 60.

Також портал "Знай.uа" писав, що поліція затримала львів'янина, який п'ятнадцять разів "мінував" одне відділення поліції в Запоріжжі.