У суботу, 17 серпня, в харківському Art club Malevich відбудеться концерт, присвячений дню народження Кузьми Скрябіна, повідомляє медіа-група “Объектив”.

На концерті виступатиме спеціально створена для цього група “Хробак”, яку очолює організатор флешмобів до дня народження Кузьми у минулих роках Олександр Сердюк. На концерті будуть виконуватись маловідомі пісні з ранніх альбомів та ті, які ніколи не виконувались вживу.

Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін"
Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін"

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Розпочнеться концерт о 19:00. Вартість квитка — 51 гривня, саме стільки років виповнилося б Кузьмі. Усі виручені кошти будуть спрямовані до фонду “Скрябін”.

Також біля муралу на вулиці Римарській в камерній атмосфері зіграють популярні композиції “Скрябіна”.

Нагадуємо, що на початку березня наступного року до України перше приїде фронтмен легендарного британського гурту Iron Maiden Брюс Дікінсон.

Як повідомляв портал Знай.иа, у понеділок, 12 серпня, близько 9:30, на перехресті Запорізького шосе і вулиці Шинної зіткнулися Daewoo Lanos і Range Rover. В результаті ДТП постраждали жінка і маленька дитина.

Також портал Знай.иа писав, що АТ "Укрзалізниця" планує в наступному році повернути поїзд Київ-Берлін.