Передмістя Харкова Рогань на опалювальний сезон може залишитись без газу, повідомляє інформаційне агентство УНН з посиланням на НАК “Нафтогаз”.

Як повідомляється, заборгованість комунального підприємства “Теплові мережі Роганської селищної ради” за договорами з “Нафтогазом” складає 11,7 мільйонів гривень. Для продовження постачання газу необхідно погасити принаймні 6,6 мільйонів. Але у селищній раді кажуть, що нема ні грошей, ані плану допомоги підприємству-боржнику.

газ
газ

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В свою чергу у “Нафтогазі” кажуть, що селищна рада могла б звернутись до обласного керівництва. А у випадку, якщо заборгованість не буде погашена, мешканці Рогані можуть залишитись без тепла.

Нагадуємо, що раніше попереджалось про те, що восени вартість газу для населення дещо зросте.

Як повідомляв Знай.ua, у Зеленського пояснили, як зміняться правила надання пільг.

Також Знай.ua писав, що у Зеленського готують українцям "друге жалування".