На Харківській вулиці Клочківській біля бізнес-центру Тетріс замість обіцяного спорткомплексу зводять багатоповерховий житловий будинок, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, на стенді біля будівництва й досі висить інформація про будівництво спорткомплексу, але в офісі компанії “Жилбуд-1” вже продають квартири в багатоповерхівці, що зводиться на цій ділянці. Також об’яв про продаж квартир можна знайти в інтернеті.

Фотографии со стройплощадки по адресу Ул.Клочковская 98-а (напротив офисного центра "Тетрис"). Ну что, друзья, похоже ...

Geplaatst door Харьков Строительный op Dinsdag 13 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, проект цієї новобудови не представлений ні на сайті “Жилбуду-1”, ні на сайті НВП “Академія”, що займалось розробкою проекту.

Свого часу міська влада відмовила харків’янам у створенні на цьому місці парку, оскільки, на їх думку, схил цьому заважає.

Нагадуємо, що львів’яни звинуватили мера міста Андрія Садового у незаконних забудовах.

Як повідомляв портал Знай.uа, що вже рік між екс-ректором Одеського національного медичного університету та засновником вишу, Міністерством охорони здоров'я України, триває протистояння за повернення під контроль держави одного з найбільших вишів Півдня України.

Також портал Знай.uа писав, що днями мер підписав розпорядження про перенесення "пленарки" аж на вересень