Вчора вдень у Харкові на проспекті Льва Ландау сталась пожежа у житловому будинку, повідомляє медіа-група “Объектив” з посиланням на Управління ДСНС у Харківській області.

Як повідомляється, у п’ятиповерховому будинку загорілись два балкони на 3-му та 4-му поверхах. Рятувальники встигли загасити пожежу перш, ніж полум’я почало розповсюджуватись в глибину квартир.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Причиною виникнення пожежі попередньо називають необережне поводження з вогнем.

Нагадуємо, що вчора вночі у Вишневому під Києвом згоріла маршрутка. На думку власника мікроавтобуса, причиною пожежі є підпал, вчинений його конкурентами.

Як повідомляв портал Знай.иа у суботу, 10 серпня, на трасі Київ-Харків в страшній аварії загинула відома харківська балерина Світлана Исаковая. У мережі з'явилися фото з місця трагедії.

Також Знай.иа писав, що у суботу, 10 серпня, відбулося жахливе ДТП. У Львівській області зіткнулися два легкових автомобілів, жертвами якого стали 2 людини.