Останнім часом Харковом прокотилась хвиля квартирних пограбувань, від яких не рятують навіть грати на вікнах, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Дописувачі у соціальних мережах найчастіше схиляються до думки, що злодії, які витрачають час на зрізання грат, знають, що є в квартирі. Інші стверджують, що злодії вже давно не пиляють грати, а ріжуть гідравлічними ножицями, які не створюють шуму — тому й залишаються непоміченими. При чому “працюють” вони як вночі, так і серед білого дня.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Деякі дописувачі навіть розповідають, що інколи злодіїв не зупиняє навіть те, що господарі квартири, на яку вони націлились, знаходяться вдома.

Нагадуємо, що в середині липня на Львівщині правоохоронці знешкодили крадія, який грабував дачні будинки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", п'ять громадян Грузії підозрюються у скоєнні близько 10 квартирних крадіжок у Дніпрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що 23-річний зловмисник пограбував Брюховицьку церкву.