Сьогодні, 8 серпня, у Моксовському суді Харкова відбудеться чергове засідання у справі прокурора, який два роки тому скоїв п’яне ДТП, яке забрало життя двох людей, повідомляє портал “Багнет” з посиланням на соціальні мережі.

У жовтні 2017 року прокурор Максим Марченко за кермом BMW врізався у задню частину “Славути”. За свідченням очевидців Марченко був настільки п’яний, що майже не тримався на ногах, проте намагався втекти з місця ДТП. В наслідок аварії загинуло двоє людей.

"Кусався, бився ногами і руками, уповзав з номерним знаком, катався по траві і ховався у кюветі". Так колишній прокурор...

Geplaatst door Tetyana Dotsyak op Maandag 12 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Проте, Марченка навіть не позбавили права керування транспортним засобом. Більше того — сам Марченко своєї вини не визнає, та намагається звинуватити в усьому лікарів швидкої, які начебто неправильно надавали допомогу.

Крім того — після того, як Марченко провів ніч у приватній клініці, в його крові алкоголю не знайшли.

Судове засідання розпочнеться сьогодні о 10:30.

Нагадуємо, що днями на Сумщині сталась серйозна ДТП, яка забрала життя трьох людей, а ще двоє — у важкому стані знаходяться в лікарні.

Як повідомляв Знай.uа Нацгвардієць задавив чоловіка під Львовом, все вирішив один крок: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, українці загинули в жахливій ДТП за кордоном, де шукали кращого життя: кадри трагедії.