У Холодногірській колонії №18 правозахисники виявили цілу низку порушень прав людини, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Секретаріат уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

Зокрема,в колонії встановлено “Дошки ганьби”, обмежується доступ до ув’язнених прямого сонячного світла, не проводяться заходи з дезинфекції, в їдальні виявлено тарганів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Також ув’язнені змушені безоплатно працювати в їдальні для персоналу, порушуються правила техніки безпеки, ті, хто працює на виробництві, не забезпечуються засобами особистої безпеки.

Також звернення ув’язнених щодо неправомірних дій адміністрації залишаються без розгляду.

За підсумками перевірки звіт про порушення буде направлено до Міністерства юстиції.

Нагадуємо, що екс-Президента України Петра Порошенка знов допитають у Державному Бюро розслідувань.

Як повідомляв раніше Знай.uа під Дніпром жінка пішла до ромів і пропала.

Також Знай.uа писав про те, що величезний інопланетний монстр причаївся на дні Чорного моря.