У суботу, 10 серпня, на трасі “Київ-Харків” в автокатастрофі загинула відома харківська балерина Світлана Ісакова, повідомляє портал “Politeka”.

Ісакова була пасажиркою мікроавтобуса Vokksvagen LT, який зіштовхнувся з автобусом Setra між селами Білоцерківка та Коноплянка.

Наш второй съемочный день и несколько часов танцев в экстремальных условиях. И как мне кажется, результат того стоил. А как думаете вы? @ievgeniia_iashchuk !!! @tetianavinograd !!! @shahmatovalexandr !!! Спасибо ВАМ за этот день, за невероятные эмоции и впечатления!!! 💕💕💕🙏👍 #СветланаИсакова #балерина #балет #cxidopera #хнатоб #Харьков #Украина #ballet #dance #ballerina #dancer #movie #perfomance #contemporarydance #artist #instadance #balletlife #balletvideo

Geplaatst door Sveta Isakova op Vrijdag 19 juli 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ісакову встигли довезти до Решетилівської центральної районної лікарні, але там від отриманих травм вона померла в реанімаційному відділенні.

В інтернеті колеги, друзі та прихильники таланту Ісакової публікують слова співчуття її рідним та близьким.

Нагадаємо, що вчора у Вінницькій області сталась масштабна ДТП, у якій постраждали троє дітей та п’ятеро дорослих.

Також Знай.uа писав, що в ДТП загинули троє людей, автомобіль — вщент, моторошні фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в Одесі п'яні неадеквати влаштували копам пекельний форсаж, спітніли навіть погони.