Для молодої мешканки Харкова прогулянка парком “Зелений гай” завершилась неприємним інцидентом, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, під час прогулянки до дівчини підбіг невідомий чоловік, який намагався вирвати в неї з рук сумочку. На крики про допомогу збіглись люди, які допомогли знешкодити грабіжника та передали його до рук правоохоронців.

вуличні грабіжники
вуличні грабіжники

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Харків’яни давно вже намагаються звернути увагу на парк “Зелений гай”, який уподобали місцеві наркомани та злодії, через що подібні випадки там вже не є рідкістю. Вони вважають, що у цьому парку необхідні поліцейські патрулі.

Нагадуємо, що на минулому тижні у Києві молода пара пограбувала дівчину, відібравши в неї мобільний телефон.

Як повідомляв портал Знай.иа, у середу, 7 серпня, в Запоріжжі п'яний копза кермом збив жінку, яка переходила дорогу у належному місці.

Також Знай.иа писав, що у місті Червоноград, що на Львівщині, невідомі нахабно увірвалися в квартиру місцевого прокурора, яку той, до речі, знімав і пограбували його.