У Харкові 11 серпня вранці біля станції метро «Студентська» четверо хлопців у капюшонах із закритими обличчями побили чоловіка, повідомляють у прес-службі поліції.

Також стало відомо, що на місце події виїхав патруль правоохоронців, але чоловік відмовився писати заяву.

Невідомі побили чоловіка в Харкові.

«На місце виїхала патрульна поліція. Чоловік відмовився писати заяву. Інформація зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень», - підкреслили в прес-службі.

На знятому відео четверо невідомих у капюшонах б'ють ногами чоловіка, а потім тікають з місця злочину. Відео незабаром було видалено Facebook через порушення авторських прав.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чоловікові проломили голову цеглою.

Нагадаємо, на Полтавщині правоохоронці затримали водія у стані сильного алкогольного сп'яніння. Після того, як він пройшов перевірку на вміст алкоголю в крові, патрульні були вражені рекордним показником.

Як повідомляв портал Знай.иа, що в Києві жорстко покарали чоловіка, який з незрозумілих причин громив припарковані автомобілі. Його ім'я невідоме.

Також Знай.иа писав, що у суботу, 10 серпня, на трасі Київ-Харків в страшній аварії загинула відома харківська балерина Світлана Исаковая. У мережі з'явилися фото з місця трагедії.