Сьогодні, 12 серпня, у Харківській області очікується тепла та хмарна погода без істотних опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

За прогнозом синоптиків температура вдень становитиме від 28 до 30 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 14-16 градусів вище нуля. Вітер — північно-східний, 3-8 метрів за секнунду.

Нагадуємо, що сьогодні тепла та суха погода очікується майже по усій території України. Лише у Львівській та Волинській областях можливі короткочасні дощі.

Раніше “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривня продовжила зміцнюватись — її офіційний курс становить 25,09 гривень за доллар.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять святих апостолів від семидесяти Силуана та Силоса, а також святого Іоанна Воїна.