10 серпня в Харкові погода дасть можливість вирватися на літній відпочинок: температура буде стабільно високою, а можлива гроза не затримається надовго.

Про це повідомляє портал "Vgorode"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами синоптиків, у суботу вранці місцями можливий дощ з грозою, але його ймовірність невисока. Після полудня у Харкові синоптики опадів не обіцяють, але буде сильний вітер (до 6 метрів на секунду).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також відомо, що максимальна температура буде +26°, а мінімальна — +16°.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що в цей день, 10 серпня вшановується пам'ять Прохора, Никанора, Тимона та Пармена дияконів. У цей час викопують цибульки тюльпанів. У давнину помітили, що сильне мерехтіння зірок на світанку віщує через два-три дні дощ.

Нагадаємо, що у суботу через антициклону майже скрізь буде сонячна і комфортна погода, температура від +24 до +29 градусів. Локальні грозові дощі можуть пройти в Чернігівській, Сумській, Харківській та Луганській областях.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в деяких областях України очікується несподіване погіршення погоди.

Також портал "Знай.uа" писав, що цього тижня українці можуть порадіти, адже по всій території очікується істотне потепління.