Харківський суд зняв усі обвинувачення з лідера “Жіночого руху Харкова” Алли Сіренко, повідомляє телеграм-канал “Зрада чи перемога”.

Крім жіночого руху, Сіренко також відома своєю участю в проросійських мітингах та вимогами відокремлення східних та південних областей України. Також Сіренко звинувачували в зберіганні боєприпасів та вибухівки.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Своє рішення суд мотивував тим, що недостатньо доказів вини Сіренко.

Нагадуємо, що нещодавно один з ватажків бойовиків запропонував Президенту Володимиру Зеленському приїхати до Луганська та поговорити віч-на-віч без посередників.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін після підступної атаки на Донбасі поставив Зеленському ультиматум

Також Знай.ua писав, що з'явилися нові деталі телефонної розмови Зеленського з Путіним