На молоду харків’янку на Салтівці неподалік від метро “Героїв Праці” впав будівельний паркан, повідомляє видання “Город Х”.

Як повідомляється, інцидент стався через необережність будівельників — на паркан впала цегла, той не витримав та завалився на пішохідну доріжку, якою в цей час йшла 19-річна дівчина.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Потерпіла зараз знаходиться в реанімаційному відділенні Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги, де їй було проведено операцію. В дівчини діагностовано черепно-мозкову травму.

Наразі з’ясовуються усі обставини інциденту.

Нагадуємо, що київські правоохоронці затримали угрупування, що складалось з жінок ромської національності та займалось пограбуванням людей на столичних вулицях.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дарницькому районі Києва чоловік приніс додому немовля. Родичі відразу ж викликали поліцію за підозрою у викраденні дитини.

Також Знай.иа писав що місцеві правоохоронці хочуть прикрити справу про стрілянину та вбивство в Кирилівці через зв'язки з місцевою злочинним угрупованням.