Сьогодні, 9 серпня, у Харківській області очікується тепла, але дощова погода, можливі грози, інформує Гідрометцентр України.

За повідомленням синоптиків температура вдень становитиме від 26 до 28 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 15-17 градусів вище нуля. Вітер — західний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні дощі з грозами прогнозуються по всій території України — лише в Криму опадів не передбачається, натомість очікується хмарна погода з проясненнями.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що сьогодні гривня продовжила зміцнюватись. Її офіційний курс на сьогодні становить 25,31 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни вшановують пам’ять святого великомученика Пантелеймона.