Минулої ночі невідомі влізли до будівлі харківського Господарчого суду, повідомляє портал “NewsRoom”.

Як повідомляється, злодії відігнули металопластикову раму вікна, зламали замок та вдерлись до службового приміщення на другому поверсі будівлі. Усього крадії винесли три комп’ютери. Один з них належить судді, ще один — помічниці судді. Після цього вони втекли.

суд
суд

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що у Києві правоохоронці знешкодили угрупування крадіїв, які обчищали квартири киян, виносячи з них усе.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві, у Голосіївському районі чоловік скоїв розбійний напад на ювелірний магазин Gold.ua.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі, помітивши на балконі своїх сусідів незнайомих чоловіків, які там працювали і намагалися проникнути в квартиру, сусіди одразу ж повідомили про це в поліцію.