Харківські та дніпровські правоохоронці спільними зусиллями знайшли дівчинку, яка півроку тому зникла у Харкові, повідомляє портал “057.ua”.

Дівчинку ромської національності 12 років знайшли після того, як затримали її матір, яка вкрала спиртне в одному магазинів. Дитина весь цей час займалась бродяжництвом. Раніше дитина вже втікала з дому, але тоді її швидко знайшли та відвезли до лікарні, звідки забрала рідна тітка.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі дівчинка знаходиться у Харківському обласному центрі соціально-психічної реабілітації. Згодом її повернуть матері, або віддадуть родичам.

Нагадуємо, що столичні правоохоронці шукають 14-річну дівчину-підлітка, яка в черговий раз втекла з дому.

Як повідомляв Знай.ua в Одеській області дитини розчавило стелею: грали в "будинки смерті", Україна у жалобі.

Також Знай.ua писав про те, що в Одеській області горе-батьки кинули малюків напризволяще.