У селі Катеринівка Харківської області покінчили життя самогубством двоє братів, повідомляє портал “NewsRoom” з посиланням на правоохоронні органи.

Як розповів двоюрідний брат хлопців, в одного з них незадовго до трагедії знайшли важке захворювання та за дві години до смерті брати казали йому, що мають наміри вкоротити собі віку.

поліція
поліція

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Хлопців знайшли в господарчій будівлі на території їхнього двору. Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Нагадуємо, що наприкінці липня в одній з недобудов вкоротив собі віку 34-річний мешканець Києва.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" у Деснянському районі Києва на проспекті Володимира Маяковського, 20 чоловіка знайшли мертвим у його власній квартирі. Тіло загиблого знаходилось в петлі в одній з кімнат.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Подільському районі Києва в парку Моряків жінка натрапила на жахливу знахідку. На дереві висів чоловік, який не подавав ознак життя.