Масштабна ДТП сталась вчора ввечері на Нетеченській набережній в Основ’янському районі Харкова, повідомляє портал “Апостроф” з посиланням на Головне управління Національної поліції у Харківській області.

Як повідомляється, аварія сталась під час обгону, який здійснював водій легковика ВАЗ-2110. Під час виконання обгону він врізався у Toyota Camry.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обидва водії автівок та три пасажири ВАЗ-2110, двоє дорослих та дитина, були доправлені до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Усі дорослі отримали медичну допомогу та були відпущені додому, а восьмимісячного хлопчика вирішили на деякий час залишити під наглядом лікарів

Наразі з’ясовуються усі обставини події.

Нагадуємо, що вчора на Окружній дорозі Харкова КамАЗ, завантажений піском, зірвався з мосту, пробивши огорожу.

Як повідомляв портал Знай.ua, смерть зіркового діджея в центрі Києва, моторошне відео ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що трасу Київ-Чоп вразило жахливе ДТП, двоє загиблих.