З 1 жовтня в Харкові розпочинається монетизація пільг за комунальні послуги, повідомляє медіа-група “Объектив”.

Монетизація відбуватиметься двома способами: безготівковим та готівковим. При безготівковій монетизації кошти будуть перераховуватись на спеціальний аккаунт в “Ощадбанку”, який перераховуватиме сплату на рахунки постачальників комунальних послуг. А зекономлені кошти будуть перераховані на особистий рахунок пільговика в Ощадбанку.

Платіжки за комуналку
Платіжки за комуналку

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У випадку готівкової монетизації пільговик повинен буде звернутись до відділу соцзахисту свого району, і вказати номер свого рахунку в Ощадбанку. В цьому випадку виплати будуть проводитись, починаючи з наступного після надання заяви місяця, а сплата — щоміячно за фактично вжиті комунальні послуги з урахуванням субсидій.

Нагадуємо, що в Зеленського пообіцяли, що пенсіонери, старші за 70 років, отримуватимуть дуже великі знижки на комунальні послуги.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо про нові тарифи на комуналку.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського пояснили, як зміняться правила надання пільг.