Полтавські правоохоронці знешкодили злочинне угрупування, яке продавало місцевим мешканцям неіснуючу сільськогосподарську техніку, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на прокуратуру Полтавської області.

суд
суд

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляється, очолювала угрупування економіст з Харківської області, яка є фізичною особою-підприємцем та засновником і керівником юридичної особи. Разом із нею до угрупування входили троє полтавчан, чоловік та дві жінки. Усі троє перебували у скрутному матеріальному становищі, але мали досвід у сфері спілкування з клієнтами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Шахраї публікували об’яви про продаж міні-тракторів за низькими цінами, потім укладали з клієнтами фіктивні угоди та привласнювали гроші. Таким чином вони змогли привласнити понад 2 мільйони гривень.

Усім обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що на Тернопільщині місцева мешканка стала жертвою шахрая, який представився працівником банку та вкрав 13 тисяч гривень з картки.

Раніше портал “Знай.uа” писав про те, що у Тернополі малюк впав у величезний танк.

Також “Знай.uа” повідомляв про те, що мільйони українців стали жертвами шахраїв.