У партії президента Володимира Зеленського “Слуга народу” попередньо визначились із складом голів комітетів нової Верховної Ради, повідомляє портал “Status Quo”.

Як повыдомляється, до цього попереднього списку претендентів увійшли двоє харків’ян. Марія Мезенцева, що обиралась по мажоритарному округу №168, претендує на посаду голови комітету з питань євроінтеграції.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А очолити комітет Верховної Ради з питань правової політики та правосуддя може Ірина Венедиктова, завідуюча кафедрою цивільно-правових відносин юридичного факультету Харківського національного університету імені Каразіна. Вона на виборах до Верховної ради була під №3 у виборчому списку “Слуги народу”.

Нагадуємо, що раніше голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков розповів про те, яким вони бачать план звільнення та повернення Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розповіли, які закони мають бути прийнято позачергово та кого вони покарають.

Також Знай.ua писав про те, що у команді Зеленського вирішили, як боротимуть з російською пропагандою в Україні.