Сьогодні, 5 серпня, у Харківській області очікується прохолодна погода з дощами протягом усієї доби, інформує Гідрометцентр України.

Температура повітря вдень становитиме від 19 до 21 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 10-12 градусів вище нуля. Вітер — північно-західний, 7-12 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні синоптики по всій території України прогнозують прохолодну погоду. У західних, східних областях та в Криму протягом доби очікуються дощі.

Раніше “Знай.ua” писав про те, що сьогодні офіційний курс гривні після двох днів зниження знов пішов вгору та становить 25,53 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять святого Трохима. Нащі пращури називали цей день днем Трохима Безсонника.