Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

З ранку та до самого вечора небо у Харкові буде приховано за хмарами. Дощ буде йти весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у неділю 4 серпня вологість повітря у Харкові складе від 77% до 90%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 14 до 15 градусів тепла. Синоптики попереджають про град, діаметром 6-19 мм


Схід сонця у цей день у Харкові буде спостерігатися у 05:06, а захід можна побачити в 20:15.

4 серпня відзначається день святої мироносиці рівноапостольної Марії Магдалини. У народі цей день мав назву Поцілуйниця.

З колишніх часів остерігаються у цей день польових робіт: градом поб'є, грозою уб'є, тому що цей день вважається і часто буває громовим.

Наші пращури помітили, якщо у цей день грім гримить безперервно, то буде град.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадуємо, що дощі і грози сьогодні очікуються в південних, центральних та західних областях.

Раніше портал “Знай.uа” інформував про те, що сьогодні офіційний курс гривні знизився і становить 25,53 гривні за долар.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що сьогодні православні християни вшановують святого Онуфрія Печерського і пророка Єзекіїля.