Сьогодні, 3 серпня, у Харківській області очікується прохолодна та хмарна погода без істотних опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

За прогнозами синоптиків температура вдень становитиме 21-23 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 11-13 градусів вище нуля. Вітер — західний, 3-8 метрів за секунду.

Нагадуємо, що дощі та грози сьогодні очікуються у південних, центральних та деяких західних областях. На іншій території України синоптики прогнозують прохолодну та хмарну, але суху погоду.

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що сьогодні офіційний курс гривні знизився та становить 25,53 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують святого Онуфрія Печерського та пророка Єзекіїля.