У Харківській області правоохоронці знешкодили злочинне групування, яке займалось переправкою нелегалів через українсько-російський кордон, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Головне управління Національної поліції у Харківській області.

Як повідомляється, до складу угрупування входило п’ять чоловік, в тому числі — один громадянин Росії та по двоє мешканців Харкова та Луганської області. Вони були затримані під час чергової спроби переправити через кордон двох людей поза межами пунктів пропуску.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наразі усім членам угрупування оголошено підозри за частиною 3 статті 332 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу.

Нагадуємо, що у кінці липня прикордонники Харківщини затримали чотирьох громадян Азербайджану, які намагались в’їхати до України за хабар.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", прикордонники аеропорту Одеси хочуть отримати додаткові спецзасоби.

Також портал "Знай.uа" писав, що на кордоні з РФ ведеться повномасштабна підготовка до початку третьої світової війни.